offerings

Come join me!

At the moment I offer private sessions and courses in Trauma Sensitive Yoga, open classes, workshops and retreats . 

Upcoming events in 2020
Open classes​

Mondays 17.30 -19.00 Mindful Yoga at Yoga Kendra

www.yogakendra.se

Wednesdays 17.00-18.00 Somatic Hatha yoga at Chandra Yoga

www.chandrayoga.se

Workshops

Trauma Center Trauma Sensitive Yoga - Intro för professionella

15 september kl 14-16.30

Yoga Kendra Malmö

Den här halvdagsutbildningen vänder sig till dig som professionellt arbetar med människor som har erfarenhet av trauma. Du kanske är psykolog, psykiatriker, sjukgymnast eller socialarbetare. I workshopen kommer vi att gå igenom den teoretiska bakgrunden till TCTSY och hur den tar sig praktiska uttryck i yogan. Du kommer också få möjlighet att praktisera trauma sensitive yoga och diskutera hur denna metod eventuellt kan vara en hjälp till dina klienter.

Boka & mer info: www.yogaklinikenmalmo.com eller  maila.

Courses​

Nybörjarkurs Yoga

Start 31 augusti  & 8 september 5ggr

Yoga Kendra Malmö

Kursen är för dig som aldrig utövat Yoga tidigare och vill få en grund och djupare förståelse innan du fortsätter yoga på våra vanliga klasser på studion. Vi går grundligt igenom yoga-andningen och solhälsning vid varje kurstillfälle. Under kursens gång får du lära dig de vanligaste yoga positionerna/asanas samt andnings övningar/pranayama. Varje klass avslutas med en stunds avslappning och meditation.

Boka & mer info: www.yogakendra.se

Trauma Center Trauma Sensitive Yoga- grupp 5 ggr

Start 6 oktober 5ggr

Yoga Kendra Malmö

Denna 5 veckors kurs är för dig som har traumatiska erfarenheter. För din säkerhet är det en förutsättning för att delta i kursen är att du redan är i behandling hos psykolog, psykiater, samtalsterapeut eller liknande. Kursen kommer ha max 6 deltagare och är sluten, dvs inga nya deltagare accepteras efter kursstart.


Om du är intresserad av att delta i kursen kontakta Josephine på mail: josephine@yogaklinikenmalmo.com eller telefon (0761909746) så hörs vi av i ett kort kostnadsfritt samtal där du kan få svar på dina frågor och vi kan tillsammans avgöra om TCTSY är lämpligt för dig just nu.

Retreat​

Urban Retreat with Stephan Pende & Josephine Norrbo

28-30 august 

Yoga Kendra Malmö

Over a weekend we will gradually slow down and explore how we can find rest within us through meditation and yoga in the midst of Malmö city. Stephan will guide us through time tested methods for exploring the possibility of finding rest in your natural state of inner peace. Josephine will offer somatic yoga during the weekend as a way to explore your body’s innate wisdom.

More info: www.yogaklinikenmalmo.com

FULLY BOOKED - email for waiting list.

Stormens öga - yoga för lugn i en orolig tid

12 september

Yoga Kendra Malmö

Ångest, oro och rädsla är en helt naturlig och normal respons på osäkerhet i livet. Att känna rädsla och ångest är en del av att vara människa och en viktig del av vår överlevnad. Om vårt system inte skulle varna oss för fara skulle våra förfäder redan varit utdöda.

Ibland är rädsla hjälpsamt och en vän och guide, ibland blir den hindrande och kan leda till ältande ångest och oro. I denna långa klass delar Irina och Josephine med sig av metoder och verktyg från de yogiska och buddhistiska traditionerna som kan hjälpa oss att relatera på ett mer hjälpsamt sätt till rädsla och osäkerhet. Det är både yoga asana (fysisk yoga), meditation, andnings- och avslappningsövningar. Inga förkunskaper behövs och du deltar på dina egna villkor.

More info: www.yogaklinikenmalmo.com

Dagsretreat på Österlen - Ljud, stillhet, rörelse

17 oktober

Mudita Österlen​

Under denna retreatdag bjuds du in att väcka dina sinnen och din kroppsliga visdom till liv. Genom somatisk yoga, meditation, avslappning och mantra från den yogiska och buddhistiska traditionen skapas ett rum där du kan vila i din kropp och öppna upp för det kännande, lyssnande och vilande.

Josephine Norrbo och Irina Khitrova guidar oss genom rörelse, vila, mantra och meditation. Dagen är i tystnad så du får möjlighet att vara med dig själv. 

More info: www.yogaklinikenmalmo.com

Private sessions

I offer private sessions in Trauma Sensitive Yoga and therapeutic yoga for pain and stress relief. If you are interested please get in contact for booking. You can read more on Trauma Sensitive yoga here.

Contact

​​

Tel: 0761-909 746

josephine@yogaklinikenmalmo.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon